Salariul excepțional al managerului spitalului municipal din Mangalia ridică semne de întrebare

by admin 2
0 comentariu 120 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Managerul spitalului municipal din Mangalia, Alina Dan, beneficiază de un salariu considerabil mai mare în comparație cu ceilalți manageri de spitale din țară, conform informațiilor obținute.

Conform raportului privind veniturile salariale ale personalului din spitalul din Mangalia, Alina Dan primește lunar un salariu în valoare de 42.736 de lei, ceea ce depășește cu mult venitul lunar brut al președintelui României, estimat la 24.960 de lei.

Alina Dan a preluat funcția de manager al spitalului municipal din Mangalia în anul 2017, când încă purta numele de familie Nițoi, după numele fostului său soț. Trebuie menționat că în anul 2010, fostul soț al Alinei Dan, Cristinel Nițoi, care la acea vreme era adjunctul comandantului Poliției Neptun, a fost arestat împreună cu liderul unei rețele infracționale din Mangalia, Nuredin Beinur. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor și favorizarea infractorului.

Potrivit unor surse, există informații că Alina Dan ar fi în prezent partenera de viață a primarului din Mangalia, Cristian Radu.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00