Radu Cristian, primarul care zguduie litoralul: Fără înghețată și baclavale în sud!

de The one
0 comentariu 50 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Un val de nemulțumiri lovește plajele din Mangalia! Radu Cristian, primarul controversat al orașului, a dat lovitura finală comercianților și turiștilor din sudul litoralului. Înghețata și baclavalele sunt acum interzise în stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp!

Ce să faci când soarele arde și simți nevoia să răcorești papilele gustative cu o înghețată delicioasă sau să te delectezi cu un baclavale suculent? Ei bine, în acest an, vei fi privat de aceste plăceri vinovate în sudul litoralului!

Radu Cristian, primarul cu măsuri de neînțeles, a pus piciorul în prag și a interzis vânzarea acestor delicii în stațiunile dorite de turiști. Nu poți să-ți imaginezi vacanța fără o înghețată sănătoasă sau fără să îți savurezi un baclavale crocant în vântul mării? Ei bine, Radu Cristian nu are milă!

Această decizie i-a lăsat pe comercianți și turiști cu ochii în soare. Oricine aștepta cu nerăbdare să-și satisfacă pofta de dulce în timpul vacanței pe litoral va fi dezamăgit! Radu Cristian este ca o furtună neașteptată, distrugând astfel plăcerile estivale ale tuturor.

Aceasta nu este prima dată când primarul Mangaliei stârnește controverse în rândul turiștilor. Măsurile sale drastice au afectat în repetate rânduri industria turismului din sudul litoralului. Cât de departe poate merge acest primar controversat în a-i priva pe oameni de bucuriile vacanței lor?

Cu Radu Cristian la conducere, nu poți anticipa ce va urma în sudul litoralului. Ce interdicții neașteptate ne pregătește primarul în viitorul apropiat? Oricum ar fi, turiștii și comercianții își vor aminti mereu de vara în care le-au fost furate înghețata și baclavalele!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00