ȘOCANT! “Rețeaua vaccinărilor la chiuvetă” face încă o victimă la Mangalia!

de admin 2
0 comentariu 50 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Încă o condamnare zguduie dosarul vaccinărilor falsificate de la Mangalia! Șase persoane, inclusiv cadre medicale, au fost prinse în plasă de procurorii DNA în mijlocul pandemiei. Și nu, nu sunt povești din filme, ci realitatea cutremurătoare a corupției din sistemul medical!

Printre reținuți se află trei cadre medicale de la Centrul de vaccinare din Mangalia. Cumplit, nu? Aceste asistente medicale, Pompilia Timofei și Henrietta-Raluca Berge, au fost prinse cu mâța în sac, acuzate că au eliberat certificate de vaccinare false pentru bani. Suma? Nimic mai puțin de 250-400 de euro! O adevărată afacere a morții!

Dar așa-numiții “clienți” nu erau niște îngeri inocenți. Aceștia se grăbeau să dea banii pentru un certificat de vaccinare fictiv, doar ca să se fofileze prin restricții. Oameni lacomi, fără scrupule, care-și puneau sănătatea și a celorlalți în pericol, doar pentru avantaje meschine!

Să nu uităm de “vedeta” acestei rețele mafiote: Mărioara Stoica! Aceasta a încheiat un acord secret cu procurorii DNA și a ajuns pe mesele judecătorilor. Bineînțeles, încearcă să scape cu o pedeapsă mai ușoară, dar niciun acord nu poate șterge vina de pe obrazul său. Va primi o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare, pentru că a făcut parte din acest grup infracțional și a instigat la fals informatic și trafic de influență. Rușine!

Mărioara Stoica și complicii săi au creat o adevărată rețea sinistră! Cum funcționa? Asistentele medicale, în complicitate cu alții, fabricau certificate de vaccinare false și le vindeau la prețuri exorbitante. Dar asta nu e tot! Ei aveau și intermediari de încredere, care racolau oameni dispuși să cumpere aceste certificate. Așa cum arată înfricoșătorul raport al anchetatorilor, comisioanele ajungeau și la 250 de euro! O adevărată gaură neagră de corupție!

Totul se desfășura sub nasul autorităților. Deși erau avertizați, au stat nepăsători, lăsând această rețea mafiotă să prospere. Doar când s-a ajuns la sute de persoane “vaccinate” fără nicio picătură de ser, au început să se miște. Dar e prea târziu! Vinovăția lor nu poate fi ștearsă!

Și acum, într-o nouă lovitură dată de justiție, Mărioara Stoica primește o pedeapsă ușoară de trei ani de închisoare cu suspendare. Poate crede că scapă basma curată, dar această sentință nu este definitivă! Dumnezeule, câtă corupție în sistemul nostru medical!

Dosarul vaccinărilor la chiuvetă continuă să ne șocheze! Oamenii nu mai pot avea încredere nici măcar în propria lor sănătate. Cine să ne protejeze de acești monștri corupți? Încă o pagină întunecată se adaugă istoriei noastre, iar vinovații trebuie să plătească!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00