CFR Călători lansează programul “Trenurile Soarelui” către Marea Neagră!

by admin 2
0 comentariu 25 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Începând cu weekend-ul de 16 – 17 iunie 2023, toate drumurile duc către Marea Neagră. CFR Călători anunță startul programului estival “Trenurile Soarelui”, oferind turiștilor 32 de trenuri zilnice care asigură legături directe către stațiunile de pe litoralul Mării Negre și Delta Dunării, până la data de 10 – 11 septembrie 2023, conform unui comunicat de presă transmis joi, 8 iunie.

Indiferent de regiunea din care provii, CFR Călători te conectează în această vară cu destinațiile de vacanță cele mai căutate de pe litoralul românesc. Poți călători cu trenuri directe din Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău sau prin conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor cu orar cadențat pe ruta București Nord – Constanța și retur, cu frecvență de 1-2 ore.

Astfel, timp de trei luni, vei avea la dispoziție 32 de trenuri directe (16 dus/16 întors), inclusiv ramurile aferente, dintre care 18 trenuri (9 dus/9 întors) au ca destinație/plecare Mangalia.

De asemenea, 38 de trenuri (19 dus/19 întors) vor asigura legătura dintre capitală și litoral, inclusiv 15 perechi din București Nord (din care nouă perechi trec și prin București Băneasa), trei perechi numai din București Băneasa și o pereche din București Obor.

Pentru călătorii către Delta Dunării, începând cu 17 iunie 2023, trenurile IR 1981/R 8653 și R 8656/IR 1982 vor asigura zilnic legătura directă între București Nord și Tulcea Oraș, pe întreaga durată a sezonului. De asemenea, în Medgidia, vei beneficia de conexiuni zilnice spre Tulcea Oraș și retur cu trenuri dinspre capitală sau Constanța.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00