Euroins se prăbușește în faliment! Polițele sunt valabile doar până pe 8 septembrie 2023.

by Cris
0 comentariu 21 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Vestea a fost anunțată de Tribunalul București, care a confirmat că Euroins este într-o stare dezastruoasă. Autoritatea de Supraveghere Financiară a făcut acest anunț dureros în urma unei decizii luate în luna martie.

Dar asta nu e tot! Euroins România a încercat să amâne aplicarea deciziei, dar Curtea de Apel București le-a dat cu flit de două ori! Tribunalul București a luat atunci decizia șocantă de a declara falimentul acestei companii de asigurări. Ce se va întâmpla acum cu banii și polițele noastre? Autoritatea de Supraveghere Financiară a venit cu o veste tristă: polițele emise de Euroins România vor înceta să fie valabile după scurgerea celor 90 de zile, deci trebuie să ne asigurăm urgent în altă parte!

Dar să fim atenți! Cei afectați, fie că au avut daune acoperite de asigurările Euroins România sau doresc să primească o parte din primele de asigurare înapoi, trebuie să se adreseze Fondului de Garantare a Asiguraților (FGA). Cât de siguri suntem că vom primi banii înapoi? Ce garantă avem în această situație? Totul este incert și ne plimbăm pe marginea prăpastiei financiare!

CITR, lichidatorul judiciar numit de Tribunalul București, este în centrul atenției acum. Într-un comunicat, ei promit să gestioneze falimentul Euroins cu maximă atenție și să recupereze cât mai mult din creanțe pentru creditorii afectați. Dar să nu uităm că aceasta este a doua companie de asigurări care intră în faliment în ultimii doi ani! Haosul este în plină desfășurare și este momentul să folosim toate instrumentele digitale disponibile pentru a ne salva banii și asigurările!

Toți creditorii au un termen limită pentru a-și depune cererile și a-și recupera cât mai mult din datorii. Când ne putem aștepta la o soluție? Judecătorul a stabilit că avem timp până la 24 iulie 2023 să ne înscriem cererile, iar toate formalitățile trebuie finalizate până la 28 august 2023. În această perioadă, totul este în aer și nu știm când și dacă vom primi banii înapoi!

Este timpul să acționăm! Deținătorii de polițe de asigurare trebuie să găsească un alt furnizor înainte ca cei 90 de zile să expire. În caz contrar, suntem expuși riscurilor și ne asumăm consecințele. Ești pregătit să te pui pe drumuri în căutarea unui nou asigurător?

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00