EXPLOZIV! Comercianți necinstiți din Covasna, prinși în flagrant: Produse expirate și butelii periculoase la vânzare!

de admin 2
0 comentariu 25 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Lovitura dură a Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Covasna! O firmă din judeţ a fost prinsă în flagrant când comercializa produse alimentare cu termenul de valabilitate depăşit de doi ani! Dați-vă seama, doi ani întregi! Într-un act de justiție fermă, magazinul alimentar în cauză a fost închis temporar, deoarece nu avea autorizaţia de funcţionare avizată. Șocant, nu-i așa?

Potrivit informațiilor oficiale furnizate de conducerea CJPC, SC Komano Impex SRL a primit o amendă contravenţională usturătoare în valoare de 5.000 lei. Așa merită! Cum îndrăznesc să pună în pericol sănătatea consumatorilor, comercializând produse alimentare expirate de atât de mult timp? Pe lângă aceasta, se pare că spațiile frigorifice erau pline de depuneri de gheață în exces, iar metodele lor de depozitare erau total neconforme (așa-zisa înghețată alături de pui congelat, mici și alte produse din carne). Ei bine, nu-i de mirare că au fost închise temporar!

Comisarul şef adjunct, Mircea Diaco, de la Protecţia Consumatorilor Covasna, a fost destul de clar în declarațiile sale: „Nu vom tolera așa ceva! SC Komano Impex SRL a fost amendată pe loc cu suma de 5.000 lei pentru toate aceste încălcări grave. Pe lângă produsele expirate, depozitarea necorespunzătoare și depunerile de gheață excesive, magazinul alimentar nu avea autorizația de funcționare vizată pe anul 2023. Haideți să fie un semnal puternic pentru toți comercianții neglijenți din zonă! Magazinul lor va rămâne închis temporar până când remediază toate deficiențele și obțin autorizația necesară!”

Și asta nu e tot! Un alt comerciant fără scrupule, Kovacs Erno PFA, a fost prins în flagrant când vindea butelii GPL pentru aragaz neverificate ISCIR. Ca să vezi! Buteliile erau ruginite și nu aveau gardă de siguranță. Iată dovada clară a pericolului iminent pe care îl reprezentau pentru consumatori! Prin urmare, buteliile au fost oprite de la comercializare și societatea comercială a fost amendată cu 5.000 lei. Să învețe minte toți comercianții neglijenți din Covasna că nu vor trece neobservați!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00