Procurorii au năvălit la Primăria Mangalia! Unde s-a ascuns Cristian Radu?!

de The one
0 comentariu 158 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

DNA Constanța a luat cu asalt Primăria Mangalia! La fel ca și Consiliul Județean, au fost investigați în legătură cu achizițiile dubioase pentru spațiile verzi. Și uite că se află o companie misterioasă care a încheiat un val de contracte cu primăriile din județul Constanța. Vorbim despre Dimitris Garden, care a câștigat o sumă uriașă, aproape un milion de lei anul trecut. Dar asta nu e tot! Procurorii au plecat de la primărie cu documente compromițătoare. Se pare că șeful direcției de achiziții, Călin Didi George, un apropiat al lui Cristian Radu, are multe explicații de dat.

Contractele suspecte încheiate de Dimitris Garden cu primăriile din 2022!

În 2022, Primăria Mangalia a transferat aproximativ un milion de lei către această societate dubioasă. Este clar că direcția de achiziții, condusă de Călin Didi George, a jucat un rol în acest scandal. Dar nu ne oprim aici! Dimitris Garden a obținut contracte în valoare de sute de mii de euro și în anii anteriori. Dar cel mai ciudat lucru este că unele dintre aceste contracte implicau închirierea unei cisterne pentru udarea florilor. Cât de ciudat poate fi asta?

Reprezentanții companiei nu au fost audiați de DNA. Ce ascund?

Surpriză totală! Reprezentanții firmei Dimitris Garden susțin că nu au fost chemați la audieri de către DNA și că toate contractele pe care le-au încheiat cu statul sunt perfect legale. Dar cum a reușit această companie să se descurce fără niciun angajat? Răspunsurile lor ridică multe semne de întrebare.

Administratorul misterios al firmei și complicitatea în dosar

Iuliana Georgeta Buzău, asociatul unic și administratorul companiei, a avut contracte și cu alte primării, inclusiv cu Năvodari. Ancheta DNA nu a ratat-o pe aceasta.

Radu: “Sunt exact unde vreau să fiu!”

Am reușit să-l contactăm pe Cristian Radu, deși circulă zvonuri că ar fi fugit din țară. El a răspuns că se află în locul unde dorește și că nu are nicio treabă cu DNA. Foarte ciudat, având în vedere că averea lui Radu a fost sechestrată într-un alt dosar penal. Călin Didi George și Petrina Boiță, secretarul primăriei, sunt și ei implicați. Soția lui Didi George lucrează chiar în Primăria Mangalia.

Călin Didi George, cu averea sechestrată! Dosarul compromițător!

Cu toții ne întrebăm: “A fugit primarul?” Consilierii locali din Mangalia susțin că zvonul este fals, dar au fost repercusiuni după vizita DNA la primărie. Cristian Radu nu ar fi trebuit să fugă, ci să fie umilit în fața comunității. Într-un videoclip, Menabit Ozghiun demonstrează cum se plantează florile în Mangalia și, mai ales, câți bani au fost implicați în aceste afaceri dubioase.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00