Reinaugurarea Spitalului CF Port din Constanța aduce îmbunătățiri semnificative, dar pacienții așteaptă în continuare tratament

de admin 2
0 comentariu 49 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Vineri, 9 iunie, în jurul prânzului, a avut loc inaugurarea Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța, după o existență de peste 85 de ani în zonă. Această reînnoire aduce cu sine o abordare complet nouă, deoarece clădirea a fost reabilitată în întregime, modernizată și dotată cu echipamente de ultimă generație. De la lucrări de consolidare la achiziționarea de echipamente noi, unitatea medicală devine acum un standard în ceea ce privește serviciile de sănătate publică.

Aspectul Spitalului CF Port s-a schimbat în totalitate, iar acest lucru este în mod evident pozitiv. În acest moment, aerul miroase a proaspăt, iar situația este exact așa cum pare. După opt decenii de la construcția clădirii și o perioadă lungă în care au fost efectuate doar mici reparații și renovări, spitalul renăște și se transformă într-o instituție modernă, adecvată unui județ precum Constanța.

Cu toate că dispune de o nouă locație, unde pacienții vor beneficia de condiții de cazare și tratament la standarde europene, spitalul se confruntă încă cu o problemă în ceea ce privește personalul. În legătură cu acest aspect, dr. Viorel Ispas a declarat că spitalul are o listă lungă de pacienți în așteptare, care sunt nerăbdători să fie supuși intervențiilor chirurgicale necesare.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00