John Wick: Capitolul 4! Urmărește cum eroul nostru își face dreptate în cel mai recent thriller de acțiune american! Adrenalina curge și vânează dușmanii, într-o poveste întunecată care îți va răscoli simțurile!

de admin3
0 comentariu 31 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Cu Keanu Reeves în rolul principal, acest film te va ține cu sufletul la gură! Alături de el, o distribuție senzațională formată din Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne și mulți alții, care aduc la viață personaje pline de forță și mister. Urmează-i pe John Wick și prietenii săi într-o călătorie sângeroasă, în care se confruntă cu Masa de Sus și cei care l-au lăsat să moară!

Dezvoltarea filmului John Wick: Capitolul 4 a fost anunțată oficial de Lionsgate în mai 2019, cu mult înainte de lansarea predecesorului său. Este prima peliculă din franciză care nu a fost scrisă de creatorul Derek Kolstad, ci de Shay Hatten și Michael Finch. Filmările principale au avut loc între iunie și octombrie 2021, în locații spectaculoase din Franța, Germania, New York și Japonia.

Lansarea originală din 21 mai 2021 a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Dar acum, este timpul să ne pregătim pentru exploziea de acțiune! John Wick: Capitolul 4 a avut premiera la Odeon Luxe Leicester Square din Londra pe 6 martie 2023 și a fost lansat în Statele Unite pe 24 martie. Filmul a primit recenzii entuziaste din partea criticilor și a înregistrat încasări de peste 432 de milioane de dolari la nivel mondial, devenind cel mai de succes film din franciză și al șaptelea cel mai de succes film al anului 2023. Dar nu se oprește aici! Un al cincilea film este deja în dezvoltare!

Ai curajul să intri în lumea întunecată a lui John Wick: Capitolul 4? Vei fi prins în mrejele acțiunii neîntrerupte și vei rămâne captivat până la ultima rafală de foc!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00