Lucrările de infrastructură din Mangalia: Deranj temporar pentru o schimbare necesară

de admin 2
0 comentariu 35 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

În aceste vremuri, prin diverse zone ale Mangaliei, se desfășoară ample lucrări de infrastructură, într-un spectacol trist al prafului și al neplăcerii. Străzile și trotuarele, la fel ca și vechile conducte de apă și canalizare, demult învechite, sunt reparate, folosindu-se fonduri europene, și nu banii plătiți de cetățenii Mangaliei pe taxe și impozite. Cu toate că bugetul local nu poate susține investiții de o asemenea magnitudine, această situație nu poate aduce decât recunoștință.

În plus, aceste proiecte UE presupun modernizarea unor rețele rutiere sau edilitare care au rămas neschimbate de decenii întregi. Este normal să avem un șantier activ, praf în aer și un disconfort temporar. Primarul Mangaliei, Radu Cristian, își împărtășește gândurile pe rețelele de socializare: „Așa cum se întâmplă în propriul nostru cămin, când renovăm sau redecorăm, deranjul este temporar. Însă, cel mai important este rezultatul final, că vom avea o nouă infrastructură de care ne putem mândri. O infrastructură care va fi apreciată de toți, inclusiv de aceia care stau deoparte și critică, în timp ce își ocupă timpul spărgând semințe.”

Cu determinare, primarul Cristian asigură locuitorii orașului că lucrările se desfășoară conform programului și că depune eforturi să le termine cât mai repede cu putință, așa cum s-a întâmplat și cu alte proiecte finanțate de Uniunea Europeană.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00