Oportunitate de sprijin financiar pentru tinerii talentați în sport și în artă

de admin 2
0 comentariu 33 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Programul MOL de promovare a talentelor oferă sprijin financiar tinerilor talentați și cu rezultate remarcabile în domeniul sportiv și artistic. Prin intermediul unui concurs de proiecte, aceștia pot obține fonduri pentru achiziționarea de materiale, echipament, instrumente muzicale și pentru acoperirea cheltuielilor legate de participarea la concursuri, festivaluri sau cantonamente.

Elevii și echipele de sportivi sau ansambluri artistice din România, născuți între 1 ianuarie 2005 și 31 decembrie 2015, pot depune proiectele online până la data de 15 iunie, pe pagina Fundației Pentru Comunitate: https://pentrucomunitate.ro/talente.

Fondul total al programului este de 560.000 lei, iar fiecare solicitant poate primi o finanțare maximă de 10.000 lei. Proiectele vor fi evaluate de două jurii de specialitate, conduse de Violeta Beclea-Székely, vicecampioană olimpică și mondială la atletism, și de violonistul Márkos Albert, concert-maestrul Filarmonicii Transilvania din Cluj. Rezultatele vor fi anunțate până la data de 15 august.

Programul MOL de promovare a talentelor, ajuns acum la cea de-a 18-a ediție, este organizat de Fundația Pentru Comunitate, cu sprijinul Companiei MOL România. De-a lungul celor 17 ediții anterioare (2006-2022), au fost acordate finanțări în valoare de peste șase milioane de lei, beneficiind 3.340 de tineri talentați.

Detalii și formularul de înscriere se găsesc pe https://pentrucomunitate.ro/talente

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00