Aromele de înghețată și personalitatea: Ce dezvăluie preferințele tale?

de admin 2
0 comentariu 47 vizualizari 4 minute de citit
A+A-
Reset

Ciocolata, vanilie, arome fructate sau poate un mix între acestea? Spune-mi care este aroma ta preferată de înghețată, ca să-ți spun cine ești! Nu doar zodia sau culoarea favorită sunt detalii care pot oferi celor din jur indicii despre personalitatea noastră, ci mai nou și înghețata – spun cercetătorii! Deci, tu ce alegi când pășești în gelaterie?

Dacă îți place ciocolata, ești o persoană pasională

Înghețata de ciocolată denotă, ce-i drept, o oarecare senzualitate, de aceea se spune că, dacă preferi acest sortiment, ești o persoană pasională. În plus, se pare că îți place să-ți petreci majoritatea timpului liber acasă, în intimitate, alături de partenerul sau partenera de viață sau de restul familiei. De asemenea, cazi ușor pradă nostalgiei, așa că poți fi surprins des citind albumele foto și rememorând amintirile de mult apuse. Indiferent dacă te regăsești sau nu în această descriere, îți vindem un pont: înghețata La Strada din ciocolată belgiană este absolut delicioasă, deci trebuie să o încerci!

Cei care preferă înghețata de vanilie apreciază lucrurile fine

La polul opus fanilor înghețatei de ciocolată se află pasionații de înghețată de vanilie, catalogați drept adevărați iubitori ai frumosului și al lucrurilor fine. Îți place să te delectezi ascultând muzică bună, admirând tablourile la diverse expoziții sau pictând. Te dai în vânt după frumusețea pură, clasică, naturală și iubești, efectiv, tot ceea ce înseamnă natura înconjurătoare. Persoanele din colectivul tău te percep drept calmă și echilibrată.

Fanii înghețatei cu fistic sunt firi extravagante

Adori aromele exotice de înghețată, în special pe cea de fistic? Probabil că te poți descrie drept o fire extravagantă, care nu se supune normelor. Îți place să te faci remarcat oriunde ai fi, iar la petreceri ești tot timpul în centrul atenției. La serviciu, poți da dovadă de calități extraordinare de lider, însă, ca un revers al medaliei, mulți te pot percepe drept o persoană neserioasă și mult prea expansivă.

Înghețata de zmeură, o preferință a celor creativi

Gustul dulce-acrișor tipic înghețatei de zmeură îți trădează creativitatea și talentul debordant! La job, ești cel sau cea care aduce mereu idei fresh pentru diverse proiecte și care nu se sfiește să preia inițiativa în cadrul ședințelor. Cei din jur cred despre tine că ești o fire comunicativă, deschisă și amuzantă, dar mai ales foarte empatică!

Sociabilitatea, un atu al pasionaților de înghețată de cafea

La fel ca cei care adoră să stea la cafea și pasionații de înghețată care împrumută aroma delicioasei băuturi, sunt persoane sociabile, care adoră să fie înconjurate de prieteni și de rude și care sunt deschiși noilor prietenii. De asemenea, partenerii tăi de discuție apreciază desoeri vasta ta cultură și ușurința de a trata subiecte diverse. Un alt lucru care te definește este că trăiești în prezent și lași trecutul acolo unde-i este locul!

Iubitorii înghețatei de afine, dornici de călătorii

Dintre toți pasionații înghețatei, cei care iubesc sortimentul cu aromă de afine sunt cei mai dornici de călătorii. Preferi să legi prietenii puține, dar de durată, de aceea ai o gașcă nu foarte numeroasă alături de care te aventurezi în cele mai interesante vacanțe. Și totuși, nu spui “pas” nici călătoriilor de unul singur, mai ales dacă este vorba despre destinații cărora nu le poți rezista!

Preferința pentru înghețata de căpșune trădează o fire copilăroasă

Despre cei care ar savura oricând o înghețată de căpșune se crede că au o fire copilăroasă, jovială, indiferent de vârsta lor reală! Prietenii te caracterizează drept o persoană optimistă, haiosă și mereu dornică de distracție.

Cât de mult se reflectă personalitatea ta în preferințele pe care le ai în ceea ce privește desertul vedetă al verii?

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00