Scarpaccia cu dovlecei (tartă toscană)

de admin 2
0 comentarii 69 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 4 dovlecei;
  • 2 ouă;
  • 4 fire ceapă verde;
  • 4 linguri făină
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri parmezan ras
  • 1 lingură apă
  • sare, piper
  • unt, pentru uns

Mod de preparare:

  1. Speli dovleceii, îi tai rondele subțiri, îi pui într-o strecurătoare și îi lași la scurs, cu o greutate deasupra, aproximativ o oră. Păstrezi zeama scursă. Speli, cureți și tai mărunt ceapa verde.
  2. Separat, bați ouăle, adaugi uleiul, sare și piper, după gust. Combini făina cu pesmetul și le încorporezi în ouăle bătute. Amesteci bine, ca să nu se formeze cocoloașe, torni zeama scursă de la dovlecei, presari parmezanul și omogenizezi.
  3. Treci prin aluatul obținut dovleceii bine scurși, apoi răstorni amestecul într-o tavă de tartă unsă bine cu unt.
  4. Dai tava la cuptorul bine încins și o ții până se rumenește la suprafață.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW