Avarie majoră pe conducta magistrală din Constanța: Restricții de circulație pe strada I.L. Caragiale

de admin 2
0 comentariu 37 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Astăzi, o avarie majoră a avut loc pe conducta magistrală de 800 mm, situată la intersecția străzii I.L. Caragiale cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța. Această conductă, care era deja în proces de înlocuire prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), a suferit un incident semnificativ.

Ca rezultat al avariei, echipele de intervenție ale companiei RAJA au fost nevoite să închidă două benzi de circulație pe strada I.L. Caragiale, în sensul de mers dinspre strada Baba Novac către bulevardul 1 Decembrie 1918. Această restricție va fi în vigoare începând de astăzi, 13 iunie 2023, ora 20:00, până vineri, 16 iunie 2023, ora 20:00.

Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător. De asemenea, Poliția Locală a fost anunțată pentru a sprijini gestionarea traficului în zonă.

Reprezentanții RAJA Constanța și-au cerut scuze față de utilizatorii afectați și participanții la traficul din această zonă, asigurându-i că echipele de intervenție depun toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor de reparații în termenul prevăzut.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00