John Hollins, fostul apărător al lui Chelsea și Arsenal, s-a stins din viață

de admin 2
0 comentariu 46 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

John Hollins, fostul apărător al cluburilor Chelsea și Arsenal, a încetat din viață la vârsta de 76 de ani, generând un profund regret în lumea fotbalului. Clubul Chelsea a adus un omagiu special fostului internațional englez, numindu-l “erou” și transmițând un comunicat oficial în legătură cu trecerea sa: “Chelsea Football Club este profund trist să anunțe decesul fostului nostru jucător și manager, John Hollins MBE, la vârsta de 76 de ani. Toți cei din club transmit sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui John”.

Lordul Daniel Finkelstein, în numele proprietarilor și directorilor clubului, a adăugat: “Am fost profund îndurerați să aflăm despre dispariția lui John Hollins. A fost un erou pentru fanii clubului nostru și pentru mine însumi. A fost o figură centrală în una dintre cele mai mari echipe din istoria lui Chelsea și, pe lângă contribuția sa la succesul echipei prin obținerea de trofee, a reprezentat spiritul clubului. Jocul său a ridicat echipa și a adus un zâmbet pe fețele suporterilor de pe Stamford Bridge. A dedicat o viață întreagă acestui club, ca jucător, ca antrenor și ca ambasador în zilele de meci. A fost iubit profund și îi vom simți lipsa enorm”.

Chris Hollins, fiul lui John, a emis și el o declarație în numele familiei. Acesta a spus: “John a fost întotdeauna foarte modest în ceea ce privește rolul său în istoria lui Chelsea. A semnat cu clubul când avea doar 15 ani și a continuat să câștige trofee în acele echipe incredibile din anii ’60 și ’70. Avea atât de multe povești, dar mereu ne-a spus că îi plăcea să alerge pe terenul de la Stamford Bridge și să poarte acel celebru tricou albastru. Ne va lipsi ca soț, tată și bunic, și vom fi întotdeauna mândri de ceea ce a realizat în fotbal”.

Pe lângă declarația sa, Chris a postat pe Twitter: “Eroul meu, cel mai bun prieten și tatăl meu ne-a părăsit astăzi. El a fost întotdeauna modest, dar permit și eu să spun asta acum: a fost o adevărată legendă și îl voi respecta întotdeauna pentru asta”.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00