Refuzul hilar al consilierilor din Mangalia: Nu vrem să ne recuperăm banii pierduți în scandalul avocaților plătiți grăsuț din bugetul local

de admin 2
0 comentariu 44 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Dosarul avocaților plătiți din bani publici de către primăria Mangalia a devenit subiectul unei comedii juridice care a făcut să curgă râuri de cerneală. După ani buni în care instituția publică a pierdut procese pe bandă rulantă, cu toate că suma plătită pentru aceste servicii era extrem de generoasă, procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au intrat în acțiune.

Într-un gest de generozitate, procurorii au întrebat consilierii locali din Mangalia dacă, în cazul în care acuzații din dosar vor fi găsiți vinovați și procesul va fi pierdut, doresc să se constituie parte civilă pentru a recupera prejudiciul.

Cu toate acestea, aleșii PNL și Noua Românie, în număr de 11 și având o majoritate confortabilă, au hotărât că nu este cazul să se constituie parte civilă. Motivul hilar? Potrivit lor, Curtea de Conturi a dat “dezlegare” la contractele cu avocații, ceea ce înseamnă că totul a fost perfect legal, susține viceprimarul orașului.

Astfel, proiectul de hotărâre care propunea constituirea Mangaliei ca parte civilă în dosarul avocaților a fost respins de PNL și Noua România, dar aprobat de cei 5 consilieri PSD și 3 PER, care au motivat că decizia este în conformitate cu legile și reglementările în vigoare.

Astfel, comedia juridică din Mangalia continuă să ofere momente de râs și ironie, iar contribuabilii sunt lăsați să se întrebe cine va plăti factura pentru aceste decizii dubioase ale aleșilor locali.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00