Pompierii din Constanța demonstrează excelență în competiția de descarcerare și prim ajutor, obținând rezultate remarcabile

de admin 2
0 comentariu 27 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Lotul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța a obținut rezultate remarcabile în etapa zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat. Echipa a obținut locul al II-lea la proba de descarcerare din vehicule și locul al III-lea la proba de acordare a primului ajutor calificat. Aceste rezultate demonstrează competența și pregătirea excelentă a pompierilor constănțeni.

Indiferent de scenariu, salvatorii constănțeni se confruntă zilnic cu situații de urgență reale, unde fiecare minut contează. Aceștia demonstrează stăpânire de sine, pregătire continuă și reacție imediată, abilități esențiale în gestionarea situațiilor de urgență.

Scenariile probelor au fost elaborate în colaborare cu medici specialiști din cadrul UPU-SMURD. Echipa a evoluat într-un scenariu cu o singură victimă în prima etapă a probei și într-un scenariu cu două victime în cea de-a doua etapă.

Aceste competiții au un rol vital în îmbunătățirea capacității de reacție și intervenție a pompierilor, testându-le experiența, spiritul de echipă, coordonarea și permițând schimbul de bune practici în reducerea numărului de victime.

La proba de descarcerare din vehicule, clasamentul a fost: locul I – ISU București Ilfov, locul II – ISU Constanța, locul III – ISU Buzău. La proba de acordare a primului ajutor calificat, clasamentul a fost: locul I – ISU București Ilfov, locul II – ISU Buzău, locul III – ISU Constanța.

Lotul a fost condus de maior Sisea Viorel, iar membrii echipei au fost: plt. adj Coman Daniel, plt. maj. Andrei Dumitru, plt. adj. Caraveteanu Marian, plt. maj. Buțirchi George, sg. maj. Mitrea Simona, sg. maj. Stoian Iordan, sg. maj. Neacșu Ionut Gabriel, plt. maj. Burcin Cristian, plt. Amătioae Crina Camelia și plt. maj. Aldea Radu.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00