Ciorbă de legume cu fasole

de admin 2
0 comentarii 50 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset
  • Porții: 5
  • Timp total: 1h
  • Pregătire: 10 min
  • Gătire: 50 min
  • Categorie: fel principal

Ingrediente:

  • 2-3 l supă de legume sau apă;
  • 200 g fasole fiartă;
  • 3 cartofi;
  • 2 morcovi;
  • 1 ţelină;
  • 1 albitură sau păstârnac;
  • 1 ceapă;
  • 1 legătură ceapă verde;
  • 200 g suc de roşii;
  • câteva roşii mici pentru decor;
  • 2 linguri ulei;
  • 1 legătură pătrunjel;
  • sare și piper

Mod de preparare:

  1. Căleşti în ulei ceapa tăiată şi, când devine sticloasă, adaugi morcovii, albitura (sau păstârnacul) şi ţelina cubuleţe.
  2. Amesteci, presari sare şi piper și îi adaugi într-o oală cu 2-3 litri de supă sau apă fiartă.
  3. După ce s-au înmuiat legumele, adaugi cartofii tăiaţi cuburi. Laşi la fiert până ce cartofii se înmoaie.
  4. Apoi pui boabele de fasole, ţi 10 minute şi torni sucul de roşii.
  5. Laşi să se combine aromele. Stingi focul, apoi presari pătrunjelul tăiat fin, adaugi roşiile mici tăiate jumătăţi şi ceapa verde tocată.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW