Eveniment literar de marcă: Lansarea cărții „Garoafe la bordel” de Radu Paraschivescu va aduce atmosferă captivantă la Biblioteca Județeană Constanța

by admin 2
0 comentariu 13 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța și Editura Humanitas colaborează pentru organizarea unei mese rotunde în cinstea lansării volumului de povestiri „Garoafe la bordel” de Radu Paraschivescu.

Evenimentul va avea loc pe 20 iunie, la Aula Bibliotecii Județene Constanța, începând cu ora 18:00. Profesorul Angelo Mitchievici, istoric și critic literar, va fi gazda și partenerul de dialog al scriitorului. Publicul este invitat să participe gratuit la acest eveniment cultural.

Radu Paraschivescu este cunoscut pentru abilitatea sa de a aduce viață poveștilor prin dialogul inteligent și umorul său distinctiv. Volumul “Garoafe la bordel” reprezintă o colecție de povestiri captivante care surprind situații inedite și hazlii din viața românească contemporană.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să interacționeze cu autorul și să obțină autografe. Această masă rotundă face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Biblioteca Județeană pentru promovarea lecturii și a scriitorilor contemporani de valoare, în cadrul campaniei „Citește o carte!”.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00