Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din Mangalia, echipata cu laptop-uri pentru elevi și profesori

by Cris
0 comentariu 9 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Școala Gimnazială “Sfântul Andrei” din Mangalia a fost echipată recent cu 25 de laptop-uri, oferite generos de Fundația World Vision România și Asociația Serviciului Iezuiților pentru Refugiații din România.

Aceste echipamente informatice vor fi instalate în laboratorul de Tehnologie a Informației și Comunicațiilor din cadrul instituției de învățământ și vor fi utilizate atât de cadrele didactice, cât și de elevii români și ucraineni care au ales să-și continue studiile în Mangalia, departe de ravagiile războiului.

Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a efectuat o vizită la școala respectivă și a subliniat importanța susținerii educației. “Copiii orașului trebuie să beneficieze de acces la educație și să se bucure de școala lor, deoarece instituția de învățământ este dotată corespunzător cu o sală de sport, laboratoare specializate și alte resurse esențiale pentru ei. În prezent, sunt în desfășurare trei proiecte de eficientizare energetică a clădirilor Liceului Teoretic ‘Callatis’, Școlii Gimnaziale ‘Sfântul Andrei’ și Grădiniței Nr. 3 din Mangalia, finanțate prin PNRR”, a afirmat primarul Radu Cristian.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00