Jandarmii din Constanța vor asigura siguranța participanților la evenimentele culturale și sportive din acest weekend

de admin 2
0 comentariu 48 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa vor fi prezenți în acest weekend la diverse evenimente culturale, artistice și sportive, asigurând siguranța participanților.

Printre acestea se numără meciurile de box din competiția de juniori “Cupa Litoral Mangalia” organizată de Asociaţia Club de Box Litoral Mangalia, desfășurate în fața Casei de Cultură din Mangalia în perioada 15-17 iunie 2023.

În același interval orar, între orele 12:00 și 22:00, va avea loc “Festivalul tradiţiilor și gastronomiei pescărești” organizat de Consiliul Judeţean Constanţa în colaborare cu Centrul Cultural Județean “Teodor T. Burada” și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța la Pavilionul Expozițional Constanța.

Sâmbătă, pe stadionul din Tuzla, Primăria Comunei Tuzla, în colaborare cu Uniunea Democrată Turcă din România și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România, organizează evenimentul cultural-artistic și sportiv “Kures” în intervalul orar 16:00 – 20:00.

De asemenea, în parcul “Oleg Danovski” din Constanța, Teatrul Național de Operă și Balet prezintă evenimentul cultural-artistic “O vară sub semnul armoniei” cu spectacolele “Sub soarele Italiei” sâmbătă și “Beyond the Sea” duminică, în zilele de 17 și 18 iunie începând cu ora 20:00.

Duminică, în Piațeta Cazino Mamaia, stațiunea Mamaia găzduiește evenimentul artistic “Arca lui Noe” între orele 07:00 – 21:00.

Participanților li se recomandă să respecte normele legale și regulile impuse de organizatori, să evite consumul de alcool în spațiile publice neamenajate în acest scop, să acorde o atenție sporită copiilor și să anunțe imediat forțele de ordine sau să apeleze numărul unic de urgență 112 în cazul apariției incidentelor care pot tulbura ordinea și liniștea publică.

Jandarmii doresc un weekend plăcut și fără incidente tuturor participanților la aceste evenimente!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00