Macrou cu legume la cuptor

by admin 2
0 comentariu 27 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 2 bucăţi macrou (700 g)
  • 2 roşii medii
  • 2 cepe albe
  • 100 ml vin alb, sec
  • 2-3 linguri ulei de măsline 
  • zeama de la ½ de lămâie
  • ¼ linguriţă pudră de chili, opţional
  • 1 linguriţă pătrunjel uscat
  • 1 linguriţă usturoi pudră
  • 1-2 crenguţe cimbru, opţional
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Speli şi usuci bucăţile de macrou cu prosoape de hârtie, apoi le asezonezi cu sare şi piper, după gust, atât în interior, cât şi la exterior.
  2. Crestezi peştii din loc în loc şi pui în fiecare „buzunar“ câte o felie de roşie şi una de ceapă.
  3. Transferi macroul într-o tavă cu hârtie de copt, torni vinul, stropeşti cu ulei, cu zeamă de lămâie, presari condimentele şi adaugi crenguţele de cimbru.
  4. Dai tava la cuptorul preîncălzit la 180 °C, 30-35 de minute. Serveşti preparatul cald, alături de garnitura preferată.

Poftă bună!

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00