Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară! 

by admin3
0 comentariu 16 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Celebrul actor din ”Nașul” a anunţat joi unul dintre reprezentanţii săi. Iubita sa, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a născut un băieţel pe nume Roman Pacino, a declarat agentul Stan Rosenfield.

Al Pacino, care a împlinit 83 de ani în aprilie, mai are alți trei copii cu două femei: Olivia și Anton James (gemeni, în vârstă de 22 de ani) cu Beverly D’Angelo, și Julie (33 de ani), cu Jan Tarrant.

Al Pacino a făcut istorie cinematografică cu rolurile sale din filmele „The Godfather”, „Scarface” şi „Heat” şi a câştigat un Oscar pentru „parfum de femeie” (1992). A avut, în timpul relaţiilor anterioare, alţi trei copii care acum sunt adulţi.

În luna mai, o altă legendă a cinematografiei americane, Robert De Niro, a dezvăluit la 79 de ani că de curând a devenit tată pentru a şaptea oară, potrivit News.

Al Pacino a fost părăsit de tatăl său la numai doi ani

În 2014, Al Pacino a povestit pentru revista New Yorker despre faptul că tatăl său l-a părăsit pe el și pe mama lui când avea doi ani, iar acest lucru i-a modelat relația cu copiii săi.

„Este veriga lipsă, ca să zic așa. A avea copii a ajutat foarte mult. Știam în mod conștient că nu vreau să fiu ca tatăl meu. Am vrut să fiu acolo. Am trei copii. Sunt responsabil față de ei. Fac parte din viața lor. Când nu sunt, este supărător pentru mine și pentru ei”, a spus, la acea vreme, actorul.

Al Pacino a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru filmul ”Scent of a Woman” din anul 1992 și a primit, de asemenea, mai multe nominalizări de-a lungul carierei sale.

La premiile Academiei Americane de Film a mai fost nominalizat de şapte ori. Al Pacino a primit 4 Globuri de Aur, 2 premii Emmy şi 1 premiu BAFTA.

Născut pe 25 aprilie 1940, la New York, Al Pacino este actor de teatru şi film şi regizor. A impresionat publicul şi critica de specialitate cu roluri în filme ca cele din trilogia „Naşul/ The Godfather”, „Serpico” (1973), „După amiază de câine/ Dog Day Afternoon” (1975), „Dreptate pentru toţi/ … and justice for all” (1979), „Scarface” (1983), „Când dragostea ucide/ Sea of Love” (1989) şi „Parfum de femeie/ Scent of a woman” (1992), pentru care a primit şi singurul său Oscar.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00