40
Ingrediente:
- 1 ardei gras roşu;
- 1 ardei gras verde;
- 1 legătură ceapă verde;
- 2-3 căţei de usturoi;
- 200 g roşii în suc propriu;
- 5 ouă;
- 150 g caşcaval ras;
- 1 lingură de ulei;
- fire de pătrunjel;
- 1 linguriţă oregano uscat;
- sare, piper.
Mod de preparare:
- Ardeii îi tai rondele, iar ceapa verde o tai mărunt. Tai feliuţe usturoiul.
- Pui legumele într-o tigaie cu o lingură de ulei şi le căleşti la foc iute. Le condimentezi cu sare şi piper.
- Apoi torni sucul de roşii. Acoperi tigaia cu un capac și le fierbi.
- Baţi 2 ouă cu furculiţa, apoi le torni peste legume, presari caşcavalul ras.
- Spargi ouăle rămase şi le pui peste.
- Mai ţii pe foc până când se încheagă gălbenuşul.
- După ce este gata, adaugi pătrunjelul, presari oregano şi o serveşti caldă.
Poftă bună!