Ouă cu legume

de admin 2
0 comentariu 35 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 ardei gras roşu;
  • 1 ardei gras verde;
  • 1 legătură ceapă verde;
  • 2-3 căţei de usturoi;
  • 200 g roşii în suc propriu;
  • 5 ouă;
  • 150 g caşcaval ras;
  • 1 lingură de ulei;
  • fire de pătrunjel;
  • 1 linguriţă oregano uscat;
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Ardeii îi tai rondele, iar ceapa verde o tai mărunt. Tai feliuţe usturoiul.
  2. Pui legumele într-o tigaie cu o lingură de ulei şi le căleşti la foc iute. Le condimentezi cu sare şi piper.
  3. Apoi torni sucul de roşii. Acoperi tigaia cu un capac și le fierbi.
  4. Baţi 2 ouă cu furculiţa, apoi le torni peste legume, presari caşcavalul ras.
  5. Spargi ouăle rămase şi le pui peste. 
  6. Mai ţii pe foc până când se încheagă gălbenuşul.
  7. După ce este gata, adaugi pătrunjelul, presari oregano şi o serveşti caldă. 

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00