Damen Shipyards Mangalia înființează două noi societăți în cadrul companiei conform deciziei Consiliului de Supraveghere

de admin 2
0 comentariu 343 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Consiliul de Supraveghere al Damen Shipyards Mangalia a anunțat înființarea a două noi societăți în cadrul companiei, conform deciziei publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 2629 din 15 iunie 2023. Ședința, la care au participat membrii Consiliului, s-a desfășurat atât la sediul Damen, cât și prin teleconferință.

Membrii Consiliului de Supraveghere, inclusiv președintele Matheus Christianus Henricus Vermeulen și vicepreședintele Constantin-Dan Dobrea, au fost prezenți la discuții. Alături de ei, au fost invitați președintele Directoratului, Deon Andre Vorster, membrii Directoratului, Liana-Laura Constantin și Dan-Egmond Ognef, precum și alți participanți, printre care avocații Fraga Varadi și Anca Olar-Miclăuș, precum și asistentul de management Alice Văideanu.

Pe ordinea de zi a ședinței s-a aflat și un punct referitor la reorganizarea forței de muncă a Damen Shipyards Mangalia, însă discuțiile pe această temă au fost amânate pentru o viitoare ședință.

Ulterior, cu votul a patru din cei șapte membri ai Consiliului de Supraveghere, s-a avizat înființarea a două noi societăți în cadrul Damen, una în domeniul imobiliar și cealaltă în domeniul vehiculelor militare. Înființarea acestora este condiționată de îndeplinirea unor demersuri suplimentare, inclusiv adăugarea unui sumar executiv în Nota de fundamentare, care să ofere informații financiare privind avantajele și dezavantajele înființării societăților.

De asemenea, demersurile includ clarificarea modalității în care Consiliul de Supraveghere al Damen Shipyards Mangalia va supraveghea activitatea noilor societăți și solicitarea unui punct de vedere din partea Ministerului Economiei cu privire la legalitatea înființării acestora.

Directorul Liana-Laura Constantin a fost împuternicită să se ocupe de formalitățile legate de înregistrarea noilor societăți la Registrul Comerțului.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00