RAJA anunță întreruperea apei potabile în Constanța pentru racordare la conducta centralizată

by admin 2
0 comentariu 12 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

RAJA informează că miercuri, 21 iunie, va opri furnizarea apei potabile în municipiul Constanța pentru a realiza lucrări de conectare la noul sistem centralizat de alimentare cu apă de pe strada Ion Alexandrescu.

În intervalul 8:00 – 21:00, consumatorii din zona delimitată de bulevardul Tomis – bulevardul Al. Lăpușneanu – strada Barbu Ștefănescu Delavrancea – strada Soveja – bulevardul Tomis, precum și cei care sunt conectați la punctele termice 54, 55 și 56 vor fi afectați de întreruperea apei.

Această investiție face parte din Contractul de lucrări CL2 Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța – Lot 2, evaluat la aproximativ 20 milioane de lei și implementat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Reprezentanții companiei de apă își cer scuze pentru orice neplăcere cauzată abonaților și asigură că echipele constructorului vor face tot posibilul pentru a finaliza lucrările și a restabili furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp. În același timp, se solicită tuturor utilizatorilor afectați să se asigure că au rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic pe durata întreruperii aprovizionării cu apă.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00