Tăiței cu lapte

de admin 2
0 comentariu 26 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 l lapte
  • 230 g tăiţei
  • 1 praf de sare
  • zahăr, după gust
  • 1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare:

  1. Pui laptele într-o cratiţă pe foc şi-l laşi până când începe să clocotească.
  2. Apoi adaugi tăiţeii şi sarea. Laşi să fiarbă, amestecând constant, până când tăiţeii se înmoaie.
  3. Dai deoparte şi adaugi zahărul vanilat, zahăr tos sau miere, după gust.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00