2 Mai găzduiește #phototrendsfestival: Expoziție de fotografie și cursuri captivante pentru pasionații de artă fotografică

de admin 2
0 comentariu 12 vizualizari 4 minute de citit
A+A-
Reset

Vă invităm să descoperiți #phototrendsfestival: o expoziție de fotografie în aer liber în 2 Mai, intitulată “O vară de neuitat”. Fotograful Cristian Crisbășan a realizat acest proiect fashion glamour, cu imagini reproduse în format mare.

În cadrul evenimentului, vor avea loc cursuri captivante:

  1. Jens Krauer (Elveția) se întoarce la #phototrendsfestival cu un curs despre fotografia de stradă și bucuria de a surprinde momente unice în acest gen de fotografie.
  2. Ești pasionat de fotografia pe film? Fascinat de întregul proces, de la declanșare la dezvoltarea filmului și imprimarea pe hârtie fotografică? Atunci te așteptăm la cursul “Universul fotografiei pe film”, susținut de Paul Păun la #phototrendsfestival. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: https://vslo.ro/formular-de-inscriere-2023/
  3. Cătălin Beldea împărtășește poveștile aventurilor sale în jurul lumii, având un singur scop – admirația și fotografierea eclipselor de soare.
  4. La workshop-ul “Camera Potrivită”, susținut de Cornel Lazia la #phototrendsfestival2023, veți afla ce cameră se potrivește proiectului vostru, cum să adăugați completări echipamentului pe care îl dețineți și cum să vă adaptați echipamentul nevoilor voastre prin tehnici DIY.

Participarea la cursuri este gratuită, pe baza formularului de înscriere disponibil aici: https://vslo.ro/formular-de-inscriere-2023/

  1. Vlad Eftenie vă invită să descoperiți cum vede el lucruri, oameni și scene pe care adesea le trecem nepăsători. La cursul “Observarea și extinderea percepției” de la #ptf2023, veți descoperi secrete, povești emoționante și amuzante.
  2. #phototrendsfestival nu ar fi posibil fără sprijinul Primăriei Limanu, prin programul “Cultura la Liman”. Mulțumim pentru tot sprijinul acordat!

Nu ratați această oportunitate de a face parte dintr-un festival fotografic deosebit și de a vă dezvolta abilitățile în acest domeniu captivant!

Pagina de Facebook VSLO: https://www.facebook.com/VSLO2010/

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00