Ciorbă rădăuțeană

de admin 2
0 comentarii 71 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 piept de pui;
  • 1 ardei gras roşu;
  • 1 ceapă mare;
  • 2 morcovi;
  • 1 rădăcină de pătrunjel;
  • 1/2 rădăcină de ţelină;
  • 5 linguri oţet;
  • 6 gălbenuşuri;
  • 500 g smântână de casă;
  • sare;
  • piper măcinat;
  • 4-5 căţei de usturoi;

Mod de preparare:

  1. Pui la fiert carnea în 3 litri de apă, împreună cu legumele tăiate bucăţi mari şi un praf de sare.
  2. După ce ai adunat spuma şi carnea este fiartă, o scoţi, cu tot cu legume. Tai carnea în fâşii lungi şi o pui din nou la fiert, de această dată fără legume.
  3. Mai laşi încă 5 minute la fiert, acreşti ciorba cu oţet şi apoi adaugi compoziţia formată din gălbenuşurile bătute cu smântâna (dar, înainte de a pune în oală această compoziţie, o amesteci cu 2 polonice de zeamă fierbinte din oală, astfel încât să o aduci la aceeaşi temperatură).
  4. La sfârşit, pui usturoiul zdrobit, potriveşti de sare, piper şi mai laşi la fiert aproximativ 10 minute.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW