Evenimente culturale deosebite în weekend-ul acesta în Mangalia: dans latino, sărbătoarea iei românești și teatru

de admin 2
0 comentariu 147 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

În acest weekend, în piațeta Casei de Cultură Mangalia, vor avea loc o serie de evenimente captivante și pline de culoare.

  • Vineri, pe data de 23 iunie, începând cu ora 17:00, copiii talentați de la Școala de dans Latino Kids by Anca P. vor oferi un spectacol impresionant, prezentând cele mai frumoase coregrafii latino-caraibiene. Atmosfera va fi animată și plină de energie.
  • Sâmbătă, pe 24 iunie, la ora 19:00, Mangalia va sărbători Ziua Universală a Iei Românești, un eveniment de mare importanță ajuns la a noua ediție în acest oraș. Alături de Asociația IA de la Malul Mării, vom marca tradiția și frumusețea iei românești. Va fi o ocazie de a ne bucura de bogăția culturală și de a celebra patrimoniul nostru unic.
  • Duminică, în data de 25 iunie, la ora 16:30, copiii talentați de la DansArt Studio ne vor invita la o călătorie fascinantă în jurul lumii prin intermediul muzicii, dansului și teatrului. Spectacolul lor ne va purta prin diferite culturi și stiluri de dans, oferindu-ne o experiență plină de emoție și creativitate.

Toate aceste evenimente vor aduce comunitatea împreună, oferind oportunitatea de a petrece timp de calitate într-un cadru cultural și artistic diversificat. Este o ocazie de a experimenta bucuria artei și a interacțiunii sociale, într-un mediu plin de entuziasm și inspirație.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00