Lucrări de asfaltare pe bulevardul Ferdinand din Constanța: Circulație întreruptă timp de o săptămână

de admin 2
0 comentariu 8 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

În perioada 22-28 iunie, bulevardul Ferdinand din Constanța va fi închis circulației rutiere între orele 8:00-24:00 din cauza lucrărilor de asfaltare în desfășurare. În fiecare zi, diferite tronsoane ale bulevardului vor fi afectate de închidere. Pe 22 iunie, se va închide tronsonul 1 Decembrie – I.C. Brătianu, pe 23 iunie, tronsonul I.C. Brătianu – I.G. Duca, pe 24 iunie, tronsonul I.G. Duca – Mihai Viteazu, pe 27 iunie, tronsonul Mihai Viteazu – bulevardul Tomis, iar pe 28 iunie, tronsonul bulevardul Tomis – strada Mircea cel Bătrân.

Aceste măsuri sunt implementate în cadrul proiectului “Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”, care vizează reabilitarea și extinderea zonei pietonale multifuncționale de pe strada Ștefan cel Mare, precum și reabilitarea trotuarelor și străzilor adiacente și crearea de zone shared-space. De asemenea, pe bulevardul Ferdinand se vor realiza lucrări de reabilitare a infrastructurii pietonale, inclusiv introducerea de benzi unice de transport public și piste pentru biciclete. Stațiile de autobuz vor fi, de asemenea, modernizate conform autorităților locale.

Pe lângă aceste îmbunătățiri, zona va beneficia de iluminat public pentru carosabil și trotuare, precum și de iluminat smart pentru trecerile de pietoni. Toate acestea au ca scop facilitarea mobilității și creșterea siguranței pietonilor în zona centrală a orașului Constanța.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00