Un restaurant din Eforie Nord surprinde turiștii cu prețuri ciudat de mari și bonuri greșite

de admin 2
0 comentariu 53 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Sezonul estival a început, deși stațiunile nu au fost aglomerate de turiști. Chiar dacă vacanța abia a început pentru copii, iar elevii din clasele terminale se află în plină perioadă de examene, terasele deschise înainte de debutul sezonului nu duc lipsă de clienți.

Deși există zvonuri că Mamaia este evitată din cauza prețurilor ridicate, se pare că și în Eforie Nord există locații unde se plătește foarte mult pentru o porție de mâncare. Un client al unui astfel de local a semnalat că a plătit 97 de lei pentru o porție de cartofi, o ceafă de porc și doi cârnați.

Bonul fiscal emis părea suspect, indicând un kilogram de cartofi și jumătate de kilogram de cârnați, dar nu și ceafa de porc, în plus cantitățile diferă de cele primite de client. Bonul ciudat a fost eliberat de restaurantul Ardelenesc din Eforie Nord.

Patroana localului a declarat: “Probabil că a fost o greșeală. Noi am deschis de curând și cred că au greșit când au emis bonul. Nu a fost nimic intenționat, iar dacă clientul ne-ar fi adus la cunoștință, am fi rezolvat imediat. Probabil că personalul a introdus greșit în sistem, fiind la început.”

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00