Fostul primar condamnat în Dosarul Colectiv va fi REPUS în funcție! Scandal și indignare în România!

de admin 2
0 comentariu 35 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Prefectul Capitalei, Diana Anca Artene, declanșează un scandal major anunțând că va repune în funcție pe Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 5, condamnat în Dosarul Colectiv. Această decizie controversată vine după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a desființat condamnarea acestuia, lăsându-l să scape de închisoare.

Diana Anca Artene afirmă că, în urma hotărârii definitive a instanței, Cristian Popescu Piedone are dreptul să-și reia mandatul de primar fără nicio restricție legală. Această măsură șocantă arată că decizia instanței este opozabilă tuturor, astfel încât nici prefectul și nici consiliul local nu pot ignora repunerea lui Piedone în funcție.

Prefectul Capitalei susține că va emite un ordin oficial pentru a repune în funcție pe Piedone, imediat după comunicarea dispozitivului sentinței. Astfel, fostul primar, condamnat în legătură cu tragedia de la Colectiv, va fi pus în libertate “de îndată”, în ciuda protestelor și criticilor publicului.

Această decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care îl achită pe Cristian Popescu Piedone și anulează toate efectele condamnării, a provocat indignare și revoltă în rândul opiniei publice. Faptul că fostul primar al Sectorului 5 va fi eliberat și va reveni în funcție în ciuda gravității acuzațiilor care i-au fost aduse, adâncește rana familiilor victimelor și creează o atmosferă de nedreptate în societate.

În acest moment, se fac toate demersurile pentru punerea în libertate a lui Cristian Popescu Piedone, iar această decizie tulburătoare continuă să provoace reacții puternice în întreaga țară.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00