Primarul Mangaliei, Cristian Radu, trimis în judecată pentru corupție și abuz în serviciu: Comunitatea așteaptă demisia sa

de admin 2
0 comentariu 39 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a fost trimis în judecată pentru corupție. Procurorii DNA au investigat timp de 12 ani abuzurile comise de Radu Cristian, iar acum acesta este acuzat de abuz în serviciu.

Mandatul său de 10 ani în fruntea orașului a dus la îndatorarea masivă a Mangaliei și a șase stațiuni turistice de importanță națională. Prejudiciul estimat se ridică la milioane de lei.

În data de 19 iunie, procurorii din DNA Constanța au dispus trimiterea în judecată a primarului Cristian Radu, acuzat de obținerea unui folos necuvenit în formă continuată. Alături de el, mai mulți complici sunt implicați în aceeași speță.

Ancheta a relevat că Radu Cristian a încheiat 95 de contracte cu o societate de avocatură, încălcându-se dispozițiile legale și ignorând contractele existente cu o altă firmă de avocatură. Procurorii susțin că aceste acțiuni au cauzat un prejudiciu semnificativ. Radu Cristian, alături de complicii săi, au beneficiat de sechestru pe avere în acest dosar.

DNA Constanța are în curs și alte investigații referitoare la achiziții și contracte dubioase în Primăria Mangalia. Comunitatea așteaptă cu nerăbdare ca Radu Cristian să își prezinte demisia și ca prejudiciul să fie recuperat în beneficiul bugetului local.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00