15
Ingrediente:
- 100 g quinoa;
- 1 avocado mare;
- 1 lămâie;
- 100 g somon afumat;
- 1 castravete;
- 4 linguri ulei de măsline;
- 100 g rucola;
- 8 roşii cherry;
- sare, piper.
Mod de preparare:
- Speli quinoa, o fierbi conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o laşi la scurs. Torni peste ea uleiul de măsline, potriveşti gustul de sare şi amesteci.
- Speli rucola şi o laşi la scurs. Cureţi avocadoul de coajă şi de sâmbure, îl tai felii şi îl stropeşti cu suc de lămâie, ca să nu se oxideze.
- Feliezi somonul afumat, tai castravetele cubuleţe şi roşiile cherry sferturi.
- Pui în fiecare castron o mână de rucola, 3-4 linguri de quinoa, felii de somon, de avocado, castravetele şi roşiile cherry.
- Dacă doreşti, mai stropeşti salata cu puţin suc de lămâie şi condimentezi cu piper.
Poftă bună!