Salată cu somon afumat și quinoa

de admin 2
0 comentarii 15 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 100 g quinoa;
  • 1 avocado mare;
  • 1 lămâie;
  • 100 g somon afumat; 
  • 1 castravete; 
  • 4 linguri ulei de măsline; 
  • 100 g rucola;
  • 8 roşii cherry; 
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Speli quinoa, o fierbi conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o laşi la scurs. Torni peste ea uleiul de măsline, potriveşti gustul de sare şi amesteci.
  2. Speli rucola şi o laşi la scurs. Cureţi avocadoul de coajă şi de sâmbure, îl tai felii şi îl stropeşti cu suc de lămâie, ca să nu se oxideze.
  3. Feliezi somonul afumat, tai castravetele cubuleţe şi roşiile cherry sferturi.
  4. Pui în fiecare castron o mână de rucola, 3-4 linguri de quinoa, felii de somon, de avocado, castravetele şi roşiile cherry.
  5. Dacă doreşti, mai stropeşti salata cu puţin suc de lămâie şi condimentezi cu piper.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW