WhatsApp lansează funcția “Silence Unknown Callers” pentru a proteja utilizatorii de infracțiunile cibernetice

de admin 2
0 comentariu 26 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

WhatsApp introduce opțiunea “Silence Unknown Callers” pentru a combate infracțiunile cibernetice, potrivit unui comunicat oficial. Această nouă actualizare, deja activată implicit, permite blocarea apelurilor de la persoane care nu se află în lista de contacte a utilizatorului. Scopul principal al acestei setări este protejarea utilizatorilor împotriva apelurilor nesolicitate și a potențialelor tentative de fraudă, în special cele care vizează obținerea detaliilor cardului de credit.

WhatsApp descrie funcția “Silence Unknown Callers” ca fiind un instrument care oferă mai multă confidențialitate și control utilizatorilor în ceea ce privește apelurile primite. Această opțiune va ajuta la eliminarea automată a spamului, escrocheriilor și apelurilor de la persoane necunoscute, asigurând o protecție sporită.

Configurarea opțiunii este simplă. Utilizatorii trebuie doar să acceseze meniul “Setări” și să activeze “Silence Unknown Callers” din secțiunea “Confidențialitate”. Actualizarea va adăuga această nouă opțiune în aplicație.

Pe lângă introducerea funcției “Silence Unknown Callers”, WhatsApp a dezvoltat și un instrument numit “Privacy Checkup” care permite utilizatorilor să revizuiască și să ajusteze setările de confidențialitate. Această facilitate oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla cine poate vedea starea lor online, de a activa autentificarea în doi pași (2FA) pentru securitatea contului și de a gestiona setările de blocare a mesajelor SPAM.

WhatsApp promovează aceste actualizări ca fiind măsuri eficiente în combaterea infracțiunilor cibernetice și în protejarea utilizatorilor.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00