Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța și AirConnect lansează zborurile interne pentru sezonul estival 2023

de admin 2
0 comentariu 42 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și Compania Aeriană AirConnect anunță deschiderea zborurilor interne operate de AirConnect începând de azi, 22 iunie 2023, în cadrul sezonului estival 2023. Rutele disponibile vor fi:

  • Constanța – Timișoara, în zilele de joi și duminică;
  • Constanța – Cluj, în zilele de joi și duminică;
  • Constanța – Oradea, în ziua de duminică.

Perioada de operare a zborurilor este 22 iunie – 17 septembrie 2023. Biletele de avion pot fi achiziționate începând de acum de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, la prețuri care încep de la 244.39 lei / 49.27 € (preț pe segment, taxe incluse, locuri limitate), conform reprezentanților Aeroportului.

Pentru detalii referitoare la programul de zbor, puteți accesa site-ul operatorului aerian www.air-connect.com.

Bogdan Ionuț Artagea, Director General al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, a declarat: “Zborurile interne în timpul sezonului estival sunt solicitate în mod constant de către pasageri. Prin aceste legături directe, dezvoltăm zona în care ne aflăm, care beneficiază de un potențial turistic ridicat. Trebuie să extindem parteneriatele cu companiile aeriene pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Aceste zboruri oferă o modalitate rapidă și convenabilă de a călători. Cu sprijinul tour-operatorilor, care pun la dispoziția turiștilor pachete complete de vacanță, contribuim direct la creșterea traficului aerian în zona Mării Negre. Suntem conștienți că pasagerilor le este esențial să aibă opțiuni de transport conex, așadar pe Aeroportul din Constanța sunt disponibile opțiuni de transport în comun pe ruta Constanța – Mihail Kogălniceanu și retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opțiuni de transport prin shuttle bus, precum și opțiuni de transport prin taxi. Suntem încrezători că zborurile pe aceste rute vor înregistra un grad de încărcare de peste 80%.”

Tudor Constantinescu, Director General al AirConnect, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm, împreună cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, inaugurarea rutelor estivale AirConnect care leagă litoralul românesc de Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara. Zborurile noastre reprezintă o soluție rapidă și confortabilă pentru călătorii care doresc să ajungă în inima Transilvaniei, în orașul ArtNouveau sau în Capitala Europeană a Culturii 2023, atât pentru rezidenți din Constanța, cât și pentru turiștii interesați de litoral și Marea Neagră. Le dorim tuturor pasagerilor noștri o vacanță minunată!”

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00