CSM Constanța au o săptămână intensă de competiții naționale și internaționale

by admin 2
0 comentariu 19 vizualizari 4 minute de citit
A+A-
Reset

Sportivii de la CSM Constanța au o săptămână plină de competiții naționale și internaționale, demonstrându-și abilitățile pe diverse terenuri și în diferite categorii de vârstă, de la cadeți până la seniori.

În domeniul voleiului pe plajă, echipa CSM Constanța participă la prestigiosul turneu “Râmnicu Sărat Beach Volley Open” în perioada 22-25 iunie. Trei echipe ale clubului nostru, Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină, Andrei Druță / Dragoș Pavel și Andrei Grigore / Eduard Popa, vor concura împotriva altor 20 de echipe din întreaga țară, pe nisipul arenei amenajate lângă Primăria Râmnicu Sărat. Turneul începe joi, 22 iunie, de la ora 15:00.

Șahiștii de la CSM Constanța nu sunt mai prejos și participă la două turnee desfășurate pe litoral. Tudor Henry Edward, proaspăt Maestru FIDE, și Jitea Andrei Cristian evoluează în cadrul Festivalului Internațional de Șah FISCA 2023, care are loc în stațiunea Jupiter în perioada 16-25 iunie. În același timp, alți cinci sportivi de la CSM Constanța se duelează la Trofeul Litoralului, competiție desfășurată în Eforie Nord în perioada 19-29 iunie. Echipa de șah este antrenată de Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu.

Rugbiștii de la CSM Constanța se pregătesc pentru un nou meci în Grupa a 3-a a Ligii Naționale de Seniori. După victoriile obținute în Gura Humorului, Bârlad și Suceava, precum și prin neprezentarea adversarului, băieții pregătiți de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir au în vedere o nouă victorie. Aceasta va avea loc sâmbătă, 24 iunie, în fața echipei Rugby Club Bârlad. În meciul tur, echipa noastră s-a impus la limită, scor 16-15, pe terenul adversarilor. Meciul se va disputa de la ora 11:00, pe stadionul Flacăra din Năvodari.

Atleții CSM Constanța fac parte din echipa României la Campionatul European pe echipe seniori, care se desfășoară în cadrul Jocurilor Europene “Cracovia Malopolska 2023”. Marian Valentin Tănase și Elena Adelina Panaet (CSM Constanța – CS Știința Bacău) vor concura pentru România în perioada 20-25 iunie. Aceștia se află în a doua divizie valorică a Europei. Marian va participa la probele de 200m și 4x100m, în timp ce Adelina va alerga la 3000m obstacole. Competiția va avea loc pe stadionul Silesia din Chorzow, Polonia, și va fi transmisă în direct de TVR.

Luminița Smău și Erchin Ali vor participa la Campionatul Național Paralimpic de Atletism Seniori, care va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 24-25 iunie. Cei doi sportivi, care au adus primele medalii paralimpice în istoria clubului nostru la tenis de masă anul trecut, vor concura acum la probele de aruncare a greutății și aruncarea suliței (Luminița Smău și Erchin Ali), precum și la probele de 100m, 200m, 400m și 800m (Erchin Ali).

Luptătorii CSM Constanța participă la Campionatul Național Individual de Lupte pe Plajă și Aptitudini Specifice, care are loc la Costinești în perioada 21-25 iunie. Clubul nostru este reprezentat de șase sportivi: Patrick Cerguță, Mădălin Cnej, Mihail Dănilă, Alexandru Dănilă, David Macinoi și Cristian Cojocaru, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Grigore. Competiția începe miercuri, 22 iunie, cu participarea juniorilor 4 (11-13 ani) și juniorilor mici (7-10 ani) la Aptitudini Specifice (Traseu Aplicativ). De vineri, 23 iunie, juniorii 4 și sportivii sub 15 ani (13-15 ani) intră în luptă pentru medalii în finala Campionatului Național de Lupte pe Plajă.

Cicliștii noștri iau startul la Campionatul Național de Șosea, care se desfășoară în perioada 23-25 iunie, la Agnita, Sibiu. Competiția este destinată categoriilor Cadeți, Juniori, U23 și Elite. Mihnea Harasim vine direct de la Baku, după participarea la Turul Azerbaidjanului, unde a obținut un loc 2 la una dintre etape, primul său podium la nivel de seniori într-o competiție internațională. Mihnea Harasim va concura la categoria U23, iar Alexandru Ulier la categoria juniori, în timp ce Matei Paris va reprezenta clubul la categoria cadeți. Antrenorii echipei sunt Victor Bănescu și Filip Grigorescu. Vineri, 23 iunie, se va desfășura proba de contratimp individual, iar sâmbătă și duminică, 24 și 25 iunie, va avea loc proba de fond.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00