Descoperă creația și istoria la Muzeul de Arheologie Callatis din Mangalia: Ateliere de vară pentru toate vârstele!

de admin 2
0 comentariu 20 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Dacă sunteți în căutarea unei surse de inspirație pentru activitățile de vară, vă oferim o propunere extraordinară!

Vă invităm cu bucurie la Muzeul de Arheologie Callatis din Mangalia, în perioada 20 iunie – 1 septembrie 2023, să participați la ateliere de creație inovatoare, educative și distractive, destinate publicului de toate vârstele. Scopul nostru este promovarea patrimoniului cultural local prin explorarea bogatului patrimoniu arheologic callatian.

Vă propunem să aducem la viață tehnologii tradiționale specifice comunității și să explorăm forme, materiale, culori, obiecte și imagini, descoperind împreună utilitatea și frumusețea îmbrăcămintei și vaselor antice grecești. Prin intermediul acestor ateliere, veți avea ocazia să vă conectați la trecutul nostru cultural și să înțelegeți mai profund valorile și inovațiile de odinioară.

Vă așteptăm cu drag la Muzeu pentru a vă îmbogăți experiența estetică și cognitivă. Fiți parte din această călătorie fascinantă în universul arheologic al Mangaliei și vă promitem că veți pleca cu amintiri memorabile și o mai mare apreciere pentru patrimoniul nostru cultural. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să explorăm împreună trecutul nostru bogat și fascinant!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00