România condamnă ferm amenințările Rusiei asupra podului de la Giurgiulești: Premierul Ciolacu reacționează prompt

de admin 2
0 comentariu 26 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Premierul Marcel Ciolacu condamnă ferm declarațiile presupusului “reprezentant” al Rusiei din Herson, Vladimir Saldo, care a amenințat cu bombardarea podului de la Giurgiulești.

“România condamnă ferm declarațiile așa-zisului reprezentant al Rusiei din Herson, regiune a Ucrainei ocupată ilegal de Rusia. Astfel de declarații la adresa Republicii Moldova, care afectează și o parte a teritoriului României, aliat NATO, sunt inacceptabile. De asemenea, lovirea infrastructurii civile constituie o crimă de război”, a declarat Marcel Ciolacu pe Twitter.

Vladimir Saldo, guvernatorul Hersonului, a amenințat că armata rusă va lovi podul de la Giurgiulești ca răspuns la atacul ucrainean asupra unui pod care leagă regiunea ucraineană Herson de Crimeea.

“Coordonatele podurilor din regiunea Odesa, de la Giurgiulești în Moldova, care a fost parte a Ucrainei, dar a fost transmisă pe Dunăre de regimul Iușcenko, toate aceste coordonate sunt cunoscute și în curând va fi dat un răspuns destul de serios”, a declarat Saldo.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00