Scandal în Hârșova! ONG-ul “Aurora Salt Spre Stele” acuzat de fraudă și manipulare emoțională!

de admin 2
0 comentariu 33 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Hârșova este zguduită de un nou caz controversat în care o organizație nonguvernamentală este acuzată că profita de oamenii aflați în nevoie. Fondatoarea asociației “Aurora Salt Spre Stele” este acuzată că cere bani din mila oamenilor pentru cazurile sociale, dar acești bani se pare că ajung direct în buzunarul propriu.

Cetățenii sunt revoltați și dezamăgiți de această situație. Conform declarațiilor unui localnic, această doamnă, sub pretextul unui ONG, strânge bani în mod nejustificat și nu îi direcționează către cazurile sociale, ci îi păstrează pentru sine. Cazul unui copilaș care necesita tratament logopedic este adus în discuție, unde femeia ar fi adunat bani de la oameni, dar nu a achitat serviciile logopedice așa cum era stipulat în contract.

Mai mult, aceasta ar fi promis că va strânge suma necesară pentru operația unui băiețel, dar la termenul stabilit și a spus că nu mai are banii. Acuzațiile sunt tot mai grave, sugerând că aceasta se folosește de cazurile tragice ale copiilor pentru a-și umple propriile buzunare. Locuitorii orașului promit că vor merge la primărie pentru a face o sesizare oficială și a aduce la lumină aceste practici abuzive.

Președinta asociației “Aurora Salt Spre Stele” respinge vehement acuzațiile și afirmă că s-a confruntat cu dificultăți în gestionarea unui caz care apelase la mai multe ONG-uri, printre care și cel condus de dânsa.

Deși susține că a renunțat ulterior la acel caz, continuă să strângă fonduri în speranța repartizării unui alt caz care necesită ajutor. Reprezentantul asociației menționează că nu există nicio problemă și că au fost contactați chiar de autorități pentru a prezenta situația. Aceștia afirmă că au fost lăsați să strângă fonduri în așteptarea unui alt caz care să beneficieze de acestea.

Hârșova rămâne într-o stare de tensiune și așteaptă clarificările și deciziile autorităților în acest caz scandalos.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00