Succes! Președintele Klaus Iohannis semnează legea ce permite concediu și indemnizație pentru îngrijirea copilului bolnav până la vârsta de 12 ani!

de admin 2
0 comentariu 47 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Pentru prima dată în România, părinții primesc sprijin oficial în îngrijirea copiilor lor bolnavi. Președintele Klaus Iohannis a aprobat legea ce instituie dreptul părinților de a-și lua concediu plătit atunci când copilul are nevoie de îngrijire specială. Conform noilor reglementări, acest tip de concediu poate fi solicitat până când copilul împlinește 12 ani.

Legea revoluționară vine în sprijinul familiilor, eliminând coșmarul pe care mulți părinți îl trăiau în momentele în care copilul lor avea probleme de sănătate. În trecut, obținerea zilelor libere era o provocare, iar acestea erau neplătite, adăugând stresul financiar la cel emoțional. Acum, părinții vor avea posibilitatea să se concentreze pe îngrijirea și recuperarea copiilor lor, fără a-și mai face griji cu privire la implicațiile financiare. Este o schimbare majoră care aduce liniște și siguranță familiilor din întreaga țară.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00