Tartă cremoasă cu brânză și afine

de admin 2
0 comentarii 22 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 400 g aluat foitaj
  • 300 g iaurt grecesc (10% grăsime)
  • 300 g cremă de brânză
  • 180 g zahăr
  • 1 esenţă vanilie
  • 3 ouă
  • 200 g afine

Mod de preparare:

  1. Pui aluatul foitaj într-o formă rotundă de tartă, inclusiv pe pereţi. Dai forma la frigider.
  2. Mixezi gălbenuşurile cu zahărul şi esenţa de vanilie, 5 minute, la viteză mare, apoi încorporezi crema de brânză şi mai mixezi un minut. Adaugi iaurtul şi omogenizezi, iar la final, încorporezi cu o spatulă albuşurile bătute spumă.
  3. Torni umplutura peste aluat şi presari afinele spălate şi bine scurse. Dai tarta la cuptor, aprozimativ 45 de minute, la 170 °C. O laşi să se răcească complet şi o decorezi după imaginaţie.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW