AUR Constanța: Conferință de presă despre pensiile speciale, prețurile la alimente și turismul românesc

de admin 2
0 comentariu 48 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

La sediul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din Constanța se desfășoară o conferință de presă în prezența senatorului Sorin Mateescu, avocatului Dumitru Bădrăgan și reprezentantului Organizației Locale AUR, Nicolae Moroianu.

Senatorul Sorin Mateescu abordează mai multe teme, începând cu proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale. Mateescu evidențiază că acest proiect încalcă anumite proceduri și va fi contestat, deoarece lipsesc punctul de vedere al Guvernului și fisa fiscală. AUR se opune pensiilor speciale și a depus un proiect de lege pentru impozitarea acestora în proporție de 99%. Mateescu subliniază importanța eliminării acestor pensii speciale prin abrogarea legii. De asemenea, el afirmă că AUR susține menținerea monedei naționale, considerând că eliminarea leului ar duce la pierderea suveranității țării, fără a fi împotriva Uniunii Europene.

Avocatul Dumitru Bădrăgan aduce în discuție problema reducerii prețurilor la alimentele de bază. El apreciază că partidele PSD și PNL încep să înțeleagă necesitatea luării unor măsuri pentru a face față scumpirilor din ultima perioadă. Bădrăgan așteaptă cu interes rezultatele negocierilor și măsurile concrete luate de Guvern pentru a plafona prețurile și a reduce taxa de raft. El atrage atenția asupra faptului că românii plătesc prețuri mai mari pentru ouă, carne și lapte comparativ cu alte țări europene.

Nicolae Moroianu, manager în domeniul turismului, evidențiază o problemă cu care se confruntă mulți turiști în România. El susține că guvernele din ultimii ani nu au acordat suficientă importanță turismului, în timp ce alte țări, precum Muntenegru, au obținut venituri semnificative din acest sector. Moroianu consideră că România are un potențial turistic mare și poate să crească considerabil în acest domeniu.

Conferința de presă evidențiază poziția AUR cu privire la diverse aspecte ale societății și are ca scop informarea publicului și promovarea politicilor susținute de partid.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00