Cheesecake la pahar cu zmeură

by admin 2
0 comentariu 45 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 200 g zmeură;
  • 4 linguri zahăr;
  • 250 g mascarpone;
  • 200 ml frișcă lichidă rece;
  • 1 linguriță zeamă de lămâie;
  • 1 pachet biscuiți digestivi;
  • 2 linguri unt topit.

Mod de preparare:

  1. Zdrobești zmeura cu o furculiță, dar păstrezi câteva pentru decor. Cele zdrobite se trec printr-o sită, o combini cu 2 linguri de zahăr și o așezi pe foc. O ții 4 – 5 minute, amestecând continuu, apoi o dai deoparte.
  2. Pui biscuiții într-o pungă, îi zdrobești cu sucitorul, îi muți într-un castron, torni peste ei untul topit și amesteci până se combină.
  3. Mixezi frișca lichidă cu zeama de lămâie și restul de zahăr (2 linguri), iar după ce s-a întărit, încorporezi ușor mascarpone-le.
  4. Așezi în pahare un strat de biscuiți, un strat de cremă, unul de sos de zmeură și tot așa, până termini ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie de cremă.
  5. Dai la frigider cel puțin 2 – 3 ore înainte de a servi și decorezi cu zmeura păstrată.

Poftă bună!

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00