GLO Marine deschide un nou sediu la Mangalia, aducând noi oportunități pentru industria navală din România

by admin 2
0 comentariu 116 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Sectorul naval dedicat navelor în operare se confruntă cu provocări și oportunități în creștere. Piața de reparații și mentenanță a navelor va continua să se extindă, stimulată de priorități precum reducerea poluării, decarbonizarea și digitalizarea. Potrivit cercetărilor recente, se estimează că această industrie va crește cu peste 5% anual, ajungând la aproximativ 54 miliarde de dolari în 2027.

GLO Marine, o companie de arhitectură și inginerie navală cu capital românesc, s-a adaptat noilor oportunități din sector prin dezvoltarea de soluții integrate de inginerie și consultanță pentru navele în operare. Succesele remarcabile obținute au consolidat poziția companiei printre actorii importanți din Europa, angajați în excelență, inovație și eficiență, cu scopul de a dezvolta industria navală și de a crea oportunități valoroase de afaceri.

GLO Marine intenționează să-și extindă operațiunile prin deschiderea unui nou sediu în Mangalia, marcând noi oportunități pentru acest domeniu în piața românească. Inaugurarea va avea loc pe data de joi, 29 iunie, în intervalul orar 10:00 – 14:30, la noul sediu din Strada I.C Brătianu, 2, Clădirea Delphine Comar SRL. Evenimentul va oferi oportunitatea reprezentanților locali, antreprenorilor și profesioniștilor din industrie de a discuta despre tendințele și provocările cu care se confruntă industria navală, într-un cadru colaborativ.

În eforturile sale de inovare și eficiență, GLO Marine se angajează să aducă un impact real în piața muncii locale. Planurile de dezvoltare și portofoliul în creștere pot oferi oportunități de angajare pentru profesioniștii calificați din industria maritimă. Compania caută arhitecți navali, ingineri proiectanți, manageri de proiect, supervizori / supraveghetori, mecanici și sudori talentați, care împărtășesc pasiunea pentru excelență și sunt gata să contribuie la transformarea industriei navale locale.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00