Jucătorii de tenis de masă ai României se pregătesc într-un mod inedit înaintea Jocurilor Europene

by admin 2
0 comentariu 22 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Echipa națională de tenis de masă a României s-a pregătit într-un mod inedit înainte de Jocurile Europene de la Cracovia. Sportivii, inclusiv Eliza Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Darius Movileanu și Hunor Szocs, au profitat de ocazie și s-au distrat pe digul din Portul Constanța.

Ei au scos masa de tenis și au arătat tehnică impresionantă în timp ce antrenorii Andrei Filimon și Ionuț Seni au fost în centrul atenției. Această evadare a fost binevenită pentru sportivi, care au recunoscut că nu au timp de plajă și baie din cauza concentrării pentru competiție.

În urma ediției anterioare a Jocurilor Europene din Minsk, România a obținut două medalii de argint în tenis de masă. Eliza Samara, componentă cheie a echipei feminine, se simte într-o formă excelentă și are încredere că va obține medalii în competițiile de echipe și individuale.

Jocurile Europene din Cracovia vor participa 7.000 de sportivi din 48 de țări, iar România va avea cea mai numeroasă delegație din istoria sa, cu 150 de sportivi participând în 18 discipline.

Echipa de tenis de masă va concura cu Eliza Samara, Bernadette Szocs și Adina Diaconu la probele feminine, și cu Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu și Darius Movileanu la probele masculine.

Înaintea plecării în Polonia, antrenorii au exprimat încrederea în performanța sportivilor lor și au menționat că obiectivul principal este câștigarea titlului pe echipe, iar la probele individuale să joace cât mai bine și să obțină rezultate notabile.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00