Nicolae Moroianu, numit liderul filialei AUR Mangalia

de The one
0 comentariu 259 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Staţiunea Jupiter a fost martora unui eveniment în care s-a format Grupul de Iniţiativă Local Mangalia, avându-l ca lider desemnat pe fostul consilier local, Nicolae Moroianu.

Cu o transmisie video din Cluj, liderul naţional George Simion şi-a încântat susţinătorii cu mesaje de încurajare. Şi cum era de aşteptat, la întâlnire au fost prezenţi oameni grei din partid, precum senatorii AUR Evdochia Ailenei şi Sorin Mateescu, deputatul Dănuţ Ailenei, precum şi secretarul adjunct Ion Radu. Nu putea lipsi nici Marinel Liţă, omul care a pus bazele filialei din Mangalia şi care a lucrat la Şantierul Naval Mangalia.

Nicolae Moroianu, liderul AUR Mangalia, ne-a dezvăluit că organizaţia lor are peste 100 de membri şi mai mult de 100 de susţinători. În plus, campania de recrutare abia acum prinde viteză! Şi asta nu e tot, săptămâna viitoare vor inaugura noul sediul, chiar în faţa BCR-ului. Iar planurile lor sunt ambiţioase! Vor organiza întâlniri în permanenţă cu cetăţenii pentru a rezolva problemele cu care se confruntă. Şi mai presus de toate, îşi finalizează strategia pentru alegerile locale de anul viitor.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00