Partidul AUR Constanța dezbate probleme naționale și locale în cadrul conferinței de presă săptămânale

de admin 2
0 comentariu 17 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Astăzi, Partidul AUR, filiala Constanța, organizează conferința de presă săptămânală, unde vor fi discutate probleme de interes local și național. Printre participanți se află senatorul Sorin-Cristian Mateescu, avocatul Dumitru Bădrăgan, un reprezentant local al Organizației Locale AUR și Nicolae Moroianu, membru al grupului de inițiativă AUR din Mangalia.

Senatorul Sorin Mateescu a declarat că proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari va fi declarat 100% neconstituțional dacă va fi aprobat. AUR solicită ca pensiile speciale să nu depășească salariul președintelui României și susține pensiile bazate pe contributivitate, exprimând dezacordul față de renunțarea la moneda națională în favoarea monedei europene, chiar și după aderarea la Schengen.

Avocatul Dumitru Bădrăgan a discutat despre proiectul de reducere a prețurilor la produsele de bază, menționând că acesta vine prea târziu, având în vedere că milioane de români se află într-o sărăcie cruntă de cel puțin 2 ani. AUR așteaptă să vadă dacă guvernul va plafona adaosul comercial la 70% și prețurile de la raft.

Nicolae Moroianu a subliniat faptul că România nu își valorifică potențialul turistic și că politica AUR va acorda o atenție deosebită acestui aspect. El a menționat că stațiunile din sudul litoralului sunt goale, cu excepția câtorva hoteluri, din cauza lipsei de resurse financiare ale românilor și a examenelor care au loc în această perioadă. De asemenea, Moroianu a menționat că locuitorii din Mangalia sunt nemulțumiți de primar, chiar dacă consilierii locali nu s-au constituit parte civilă în dosarul în care Cristian Radu a fost trimis în judecată.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00