Primăria Mangalia încheie un contract direct de publicitate cu M&D Promedia Team SRL, deținută de fostul candidat PNL, Ionel Rugea

de admin 2
0 comentariu 48 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria Mangalia a încheiat un contract direct de servicii de informare și publicitate cu M&D Promedia Team SRL. Valoarea contractului este estimată la 13.700 lei fără TVA. Societatea M&D Promedia Team SRL, înființată în 2021, se ocupă de activități ale agențiilor de publicitate. Potrivit informațiilor, cifra de afaceri raportată pentru 2022 este de 140.513 lei, iar profitul înregistrat este de 103.980 lei, având un singur angajat.

Ionel Rugea este asociat unic și administrator al M&D Promedia Team SRL. În trecut, acesta a fost candidat PNL pentru un mandat de consilier local în 2020 în Mangalia, însă a renunțat la mandat înaintea validării. M&D Promedia Team SRL a încheiat 4 contracte de achiziții publice, toate cu Primăria Mangalia.

În plus, Ionel Rugea este implicat și în alte două companii din zona de sud a litoralului. La Mangalia Media SRL, el este asociat majoritar, iar în General Group IT SRL, deține 50% din acțiuni împreună cu Emilian Dumbravă, cu care mai are o asociere în Phoenix Telecom SRL. În Phoenix Telecom SRL, cu sediul în București, Rugea deține doar 25 de părți sociale, în timp ce alte două firme și un PFA asociate cu el au fost radiate.

În ceea ce privește Mangalia Media SRL, Marcel Almajanu este asociat minoritar al lui Rugea. Compania are înregistrate 45 de contracte de achiziții publice, multe dintre ele fiind cu Primăria sau Spitalul Mangalia.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00